ajax loader

Langweer

heeft een centrale ligging

Hierdoor is Langweer een ideale uitvalsbasis.

Quote's Signature
Quote's Photo

Langweer is een sfeervol en pittoresk dorpje aan een van de mooiste meren van Friesland. Het centrum van Langweer ligt op slechts 5 loopminuten van Marina Noël. Langweer heeft een centrale ligging in het Friese Merengebied en hierdoor is Langweer een ideale uitvalsbasis om prachtige vaartochten te maken. Bij iedere windrichting is gemakkelijk een passende vaarroute uit te zoeken. Joure, Sneek, Heeg, Lemmer, Sloten en andere bekende watersportplaatsen zijn prima te bereiken per boot.

In het kleine, maar gezellige centrum van het dorp zijn nog veel oude en prachtige gebouwen bewaard gebleven. De oude lindebomen geven de hoofdstraat een schilderachtig aanzien. Niet alleen de watersporter komt in Langweer aan zijn trekken. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes. Dit is een ontspannen manier om kennis te maken met het Friese landschap en haar cultuur. Ook golfsporters kunnen in Langweer terecht op de golfbaan van Burggolf. Deze golfbaan is prachtig gelegen tussen de bossen van Sint Nicolaasga en Langweer. https://www.Burggolf.nl

In het centrum Langweer is ruimschoots aanbod aan horeca gelegenheden. Bijna elk genre is aanwezig zodat u elke avond iets anders kunt eten.

Daarnaast kunt u zomers uw boodschappen doen bij de supermarkt, bakker en slager.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar https://www.visitlangweer.nl